## QUAST

Wednesday February 28	8:00-9:00AM	Breakfast Flatiron Institute, 2nd floor promenade
	9:00-9:15 (15)	Welcome
	9:15-10:00 (45)	Silke Bühler-Paschen (TU Wien) Strange metal behavior in heavy fermion compounds and beyond
	10:00- 10:45 (45)	Aavishkar Patel (CCQ) Disorder and transport in strange metals - lessons from theory and computation
	10:45-11:45 (1hr)	Break
	11:45-12:30 (45)	Thomas Schäfer (MPI-FKF Dresden) Correlations and geometric frustration - a happy marriage?
	12:30- 2:00 (1.5hr)	Lunch Flatiron Institute, 2nd floor promenade
	2:00-2:45 (45)	Jennifer Cano (Stony Brook) Fractional Chern insulators in moiré transition metal dichalcogenides along a magic line
	2:45-3:30(45)	Valentin Crépel (CCQ) Accidental versus topologically protected flat bands: implications for disordered 2d hetero-structures
	3:30- 4:30 (1hr)	Break
	4:30- 5:15 (45)	Maia Vergniory (MPI_CPFS Dresden) Topological Quantum Chemistry and Single Particle Greens' Function for Correlated Topological Materials
	5:15-6:00 (45)	Tim Wehling (University of Hamburg) <i>Electron correlations in moiré superlatti</i> ces
	6:00-8:30	Reception and Dinner Flatiron Institute, 11th floor dining room
Thursday February 29	8:00-9:00 AM	Breakfast Flatiron Institute, 2nd floor promenade
	9:00-9:45 (45)	Martin Eckstein (University of Hamburg) Light-matter hybrids made from strongly correlated electro systems
	9:45-10:30 (45)	Johannes Flick (CCQ/CUNY) Ab-initio methods for strong light-matter interactions
	10:30-11:30 (1hr)	Break

## QUAST

	11:30-12:15 (45)	Andy Millis (CCQ/Columbia) Plasmonics and Excitonics: Conventional and exotic superconductivity in two dimensional materials
	12:15- 1:00 PM (45)	Karsten Held (TU Wien) Nickelate superconductivity calculated by dynamical vertex approximation
	1:00-2:30 (1.5hr)	Lunch Flatiron Institute, 2nd floor promenade
	2:30-2:45 (15)	Group Photo
	2:45-3:15 (30)	Poster Introductions (1m each)
	3:15-5:45 (2.5hr)	Poster Session & Coffee Break Flatiron Institute, 2nd floor promenade
Friday March 1	8:00- 9:00AM 9:00-9:45 (45)	Breakfast Flatiron Institute, 2nd floor promenade <b>Sophie Beck (CCQ)</b>
	9:45-10:30 (45)	ARPES + Raman in Sr2RuO4 Jan von Delft (LMU) Uncovering non-Fermi-liquid behavior in Hund metals
	10:30-11:30 (1hr)	Break
	11:30-12:15 (45)	Georg Rohringer (University of Hamburg) Two-particle self-consistency in diagrammatic extensions of the dynamical mean field theory
	12:15- 1:45 PM (1.5hr)	Lunch Flatiron Institute, 2nd floor promenade